Je Zwemdiploma’s uitbreiden met zwemvaardigheid!

Na een jaar afwezigheid zijn wij 4 maart 2015 begonnen met de nieuwe cursus zwemvaardigheid. De lessen worden gegeven in Almelo.

De NRZ (Nationale Raad Zwemdiploma’s) is het kenniscentrum binnen Nederland op het gebied van zwemonderwijs. De basis van het zwemonderwijs is het Zwem-ABC, een paspoort voor een leven lang zwem- en waterplezier.

Z&PV de Veene geeft Zwemvaardigheid 1, 2 en 3 zwemlessen. Deze worden 1x in de 2 weken gegeven.

Voor wie?

  • Als je lid bent van de Veene, dan kun je deze lessen gratis volgen. Alleen voor het afzwemmen moet je een eenmalige bijdrage betalen voor het diploma.
  • De NRZ/NPZ heeft de zwemlessen van Z&PV de Veene beoordeeld met een goed tot zeer goed. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw kind goed zwemonderwijs krijgt.

Aanmelden:

 

NRZafbeelding2

Lestijden diploma zwemmen

De lessen van de cursus zwemvaardigheid worden op woensdag gegeven in Almelo tijdens de training van de jeugdselectie (18.00-19.00 uur). Iedereen die zich heeft opgegeven krijgt hierover persoonlijk bericht.

  • Even weken      – Zwemvaardigheid 1
  • Oneven weken   – Zwemvaardigheid 2 & 3

Afzwemmen:

  • Ieder jaar zorgt de trainer dat alle kinderen tegelijk examen kunnen doen. Hiervoor zal een aanvraag ingediend worden bij de NRZ/NPZ en zal een geschikte datum gezocht moeten worden.
  • Uw kind krijgt dan een oproep voor het examen mee naar huis. In de oproep staan dan ook de kosten vermeld die u bij aanvang van het examen moet voldoen.

 

afbeelding3