Op 30 juni organiseert Z&PV de Veene in samenwerking met Almelo Events de CitySwim Almelo, als onderdeel van Zomers Almelo. Zwemliefhebbers en enthousiastelingen worden hier uitgedaagd een duik te nemen in de gracht van Almelo en hierbij een mooie prestatie neer te zetten voor het goede doel, namelijk Make-A-Wish.

Het lijkt ons leuk en gezellig als zwemmers van meerdere verenigingen mee doen! Je kunt je individueel of als team inschrijven. Maak bijvoorbeeld als vereniging een team aan. Of zwemmers kunnen zelf een team maken met bijvoorbeeld vrienden of familie. De teamleider maakt het team aan via de inschrijflink, waarna mensen zich als lid van dit team kunnen inschrijven.

De volgende afstanden zullen gezwommen worden:

  • 400m (kinderen t/m 15 jaar)
  • 700m
  • 1400m
  • 2100m

Het hebben van zwemdiploma A en B is verplicht. Kinderen jonger dan 11 jaar mogen mee zwemmen onder begeleiding van een volwassene (18+).

Met Zomers Almelo in volle gang, kunnen deelnemers en toeschouwers genieten van een dag vol activiteiten en gezelligheid.

Meld je aan via deze link: https://forms.gle/9jh93Hp2tEcQ9ZHu9

Aanmelden kan tot en met 22 juni.  

Voor meer informatie kan je mailen naar zwemmen@deveene.nl