Beste leden,

Ondertussen ligt de vakantie al weer achter ons en zijn we weer begonnen aan een gezonde start van het nieuwe seizoen. Dus tijd voor een kleine update.


Zwem 4 daagse

Van 13 t/m 17 september vind de zwem4daagse plaats in samenwerking met de Maarten van der Weijden Foundation en kun je als deelnemer geld ophalen voor dit goede doel!

En op 17 september komt Maarten van der Weijden naar Almelo. Wil jij meedoen aan de zwem4daagse en de mogelijkheid hebben om Maarten van der Weijden te zien? Dan kan jij jouw ticket op vertoon van jouw Z&PV De Veene ledenpas tegen een gereduceerd tarief (5 euro) kopen bij de kassa van het sportpark.

De tijden zijn als volgt:
07:00 – 10:00 – Binnen- en buitenbad (maandag t/m vrijdag)
18:00 – 20:00 – Binnenbad (dinsdag t/m vrijdag)
18.30 – 19.30 – Buitenbad (maandag t/m vrijdag)

Let op: Ivm de zwem 4 daagse zullen de volgende trainingen in Almelo vervallen
Dinsdag 14 september 18.00 – 19.00 uur (Zwemmen Selectie)
Woensdag 15 september 18.00 – 19.00 uur (Minioren/recreatief jeugd/zwemvaardigheid)
Donderdag 16 september 18.00 – 19.00 uur (Waterpolo jeugd)
Vrijdag 17 september 18.00 – 19.00 uur (Zwemmen Selectie)

Spaar jouw club gezond
In samenwerking met de Plus supermarkten in Almelo spaart De Veene de club gezond.
Hierin kunnen wij alle hulp gebruiken. In totaal hebben zich 40 clubs aangemeld die mee willen doen. De 4 Plus supermarkten in Almelo stellen samen maar liefst 40.000 euro ter beschikking die onder deze 40 clubs worden verdeeld.

Op welk deel onze vereniging kan rekenen hangt natuurlijk af van het aantal mensen dat onze vereniging een warm hart toedraagt.

Van 5 september t/m 13 november ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen* en bij geselecteerde actieproducten een sponsorpunt. Dit is een voucher met een unieke code. Deze unieke code kun je activeren en vervolgens bepaal je zelf aan welke club of vereniging je de sponsorpunt(en) schenkt. Van voetbalclub tot breiclub, maar wij waarderen het uiteraard heel erg als u ook aan ons denkt. Hoe meer sponsorpunten je spaart, hoe meer euro’s dat oplevert voor de kas van onze vereniging!
Extra tip: Er kan digitaal gespaard worden met de Plus app.
Kijk voor info op de volgende pagina: https://www.plus.nl/info-digitaal-sparen

Save the date
Zet de volgende datum alvast in de agenda, want op woensdag 3 november 2021 vind de volgende Algemene leden vergadering plaats. Uw komst wordt daarbij zeer op prijs gesteld.

Categorieën: Geen categorie