Beste jeugdleden,

Zoals jullie weten gaat helaas het jeugdkamp 2021 niet door, maar we hebben wel een superleuk alternatief!!!!

Zaterdag 4 september organiseren wij een sport- en speldag met allemaal leuke activiteiten. Wat we allemaal gaan doen is nog een verrassing, maar wij kunnen jullie wel verklappen, dat we allemaal een lekkere pannenkoekenlunch krijgen en in de avond patat met een snack. Verder zal er een gezellige bonte avond worden gehouden en wie dat wil mag zijn/haar kunsten laten zien in een spetterend optreden (Dit hoeft alleen maar als je het leuk vindt natuurlijk. Het is zeker geen verplichting!) Gezellig wordt het in ieder geval wel. Heb je speciale muziek nodig. Laat het ons weten, dan zorgen wij ervoor, dat deze er is!

Startinloop is rond 10.00 uur11.00 uur (na de training, je mag dus zo naar binnen en hoeft niet eerst naar huis) en zal tot een uurtje of 23.00 uur duren. De kosten zijn € 7,50 (dit is inclusief, eten en drinken en alle activiteiten voor de hele dag en mag bij aanvang van de dag betaald worden). Locatie is Clubhuis van de Veene bij het Zwembad in Almelo.

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar harriet.hofste@outlook.com of een berichtje te sturen naar 06-14553089.

We hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 4 september 2021!!!

Groetjes,

Naomi Slamp

Naomi Slamp

Harriët Hofsté

Categorieën: Geen categorie