U kunt zich hier weer aanmelden:

Helaas mogen er nog maar 30 zwemmers in het zwembad, en moeten we opslaan wie er geweest is op de training, dus daarom gaan we weer gebruik maken van het aanmeldsysteem.

Alle groepen beginnen deze week met de trainingen, behalve het G-Zwemmen. Het G-Zwemmen begint 2 weken later, en dan zullen zij zich ook moeten aanmelden. Op dit moment kun je je aanmelden voor de waterpolo, de miniorengroep en recreatief Almelo. Voor de selectie (A1 & A2) en de recreatieve groep in Wierden hoef je je niet aan te melden. De lijsten zullen iedere zondag rond 12:00 leeggemaakt worden, daarna zul je je dus weer opnieuw moeten aanmelden voor de trainingen van die week.

Deze regels en afspraken gelden ook nog steeds:

https://deveene.nl/wp4/aanmelden-trainingen/corona-regels-afspraken/

Categorieën: algemeen