Beste leden, ouders/ verzorgers,

Als bestuur zijn we voortdurend bezig met het wel en wee van onze mooie vereniging. Samen met onze vrijwilligers maken we het mogelijk dat jij of jou kind kan zwemmen en/ of waterpoloën.

Op dit moment hebben we 3 vacatures die wij met enige spoed graag zouden zien worden ingevuld.

Ledenadministratie

Na heel veel jaren heeft Harriet aangegeven te stoppen, wij hebben hiervoor al een aantal mensen direct benaderd helaas zonder resultaat. Op dit moment verzorgt nieuwe bestuurslid Jacob Kanselaar samen met Harriet de ledenadministratie maar we moeten er iemand voor vast bij hebben, mag ook door 2 personen worden gedaan. Dit is een belangrijke functie binnen de vereniging aangezien de ledenadministratie ook het innen van de contributie verzorgt.

Voor meer informatie over deze functie neem contact op met Jacob of andere bestuursleden via bestuur@deveene.nl of bel met Marco 0624866797

Penningmeester

Gerard is een top penningmeester en het is goed samenwerken met hem maar door privéomstandigheden en het verstrijken van zijn bestuursperiode zijn wij opzoek naar vervanging.

Heb je enig gevoel voor cijfers, of ben je boekhouder/accountant en wil je op deze manier je steentje bijdragen aan de vereniging neem dan contact op met Marco.

Voor meer informatie over deze functie neem contact op via bestuur@deveene.nl of bel met Marco 0624866797

Webmaster

Richard heeft de website van de Veene enkele jaren gelden opgefrist maar door drukte op het werk wil hij graag het stokje overdragen.

Ben jij bekend met het bouwen en onderhouden van een website, heb je andere ICT vaardigheden meldt je dan aan via bestuur@deveene.nl of bel met Marco 0624866797

Wij zoeken JOU om samen onze vereniging te laten bloeien zodat jij of jou kind kan blijven zwemmen en/ of waterpoloën

Categorieën: algemeen