6 G-zwemverenigingen uit Overijssel strijden om de medailles.

Op zaterdag 25 mei organiseert Z&PV de Veene – afd. G-zwemmen het Overijssels Kampioenschap zwemmen 2019 in het Sportpark Almelo.

6 verenigingen uit Overijssel met een afdeling G-zwemmen doen hieraan mee. Het Ravijn uit Nijverdal, de Springplank uit Losser, de Waterratten uit Ommen/Hardenberg, Hera’11/Savas uit Raalte, de Hof uit Markelo/Goor en de Veene uit Almelo.

De wedstrijdzwemmers uit Almelo, met een verstandelijke beperking, zijn al 5 jaar lid van de Veene en zijn in 2014 vanuit de Klup Twente overgestapt naar de Veene. In dit Lustrum jaar is het de beurt aan de Veene om dit Kampioenschap te organiseren.

Wethouder Sport van de Gemeente Almelo, Dhr. A. Maathuis zal om 14.45 de wedstrijd in het Sportpark openen. U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. De entree is gratis.

Categorieën: g-zwemmen