Zwemmen doe je bij Zwem- en Polovereniging De Veene vanaf januari 2017 ook Ladies Only

Zwemmen is voor iedereen, maar in sommige culturen is het niet vanzelfsprekend dat iedereen leert zwemmen. Zeker voor dames met een andere etnische achtergrond is de drempel vaak hoog om naar het zwembad te komen.
Speciaal voor dames die bij voorkeur alleen in het gezelschap van andere dames willen zwemmen, bieden wij in zwembad Het Sportpark activiteiten aan alleen voor vrouwen! Alle vrouwen hebben immers recht op een fijne omgeving om in te sporten, waar ze zich veilig en prettig voelen. Tijdens deze activiteiten zijn onze trainers ook ‘ladies only’ en zijn de baden goed afgeschermd. Zo kan in een veilige en gezellige omgeving worden gesport, ontspannen en helemaal jezelf zijn. Ladies Only is elke donderdag van 11.30 -13.00 uur.

Op donderdag 5 januari zijn we gestart met deze nieuwe activiteit en we zitten nu op 40 nieuwe leden!
Ladies Only en Gymswim zijn activiteiten van Z&PV De Veene als actief betrokken club. Deze activiteiten vallen buiten de normale verenigingsactiviteiten en zijn gericht op het posititioneren van De Veene binnen de gemeenten Almelo en Wierden als maatschappelijk betrokken vereniging.
Het doel van het positioneren als maatschappelijk betrokken vereniging is meervoudig:

  1. Verhogen duurzame sportparticipatie in de buurt
  2. Aantrekken van nieuwe doelgroepen
    a. Hiermee de vereniging financieel versterken

De eigenheid van De Veene en het reguliere verenigingsaanbod worden niet uit het oog verloren. Dit zijn de kernwaarden van de vereniging en hiermee vervuld de vereniging al een belangrijke functie binnen beide gemeenten.

Klik HIER voor een printversie met info over deze activiteit.

Categorieën: algemeen